Hello Dudes :) Welcome To My Blog . This Is My Blog . So , Please Follow The Rules Here . 1. Copycats Are Not Allowed Here . 2.No Harsh Words . 3. Behave Yourself. 4. Do Not Copy Any Sections In This Blog . Please Follow Me And Leave Your Footprints At My Shoutbox. REMEMBER ! Put You Blog's URL ! Not Email . And , I Will Follow You Back Then . That's All . TQ :)

Ahad, 17 Mac 2013

Home » Over excited !!

Over excited !!

Assalamualaikum And Annyonghaseyo




Infinite will COMEBACK !! Kena tunggu beberapa hari jea lagi . Sumpah tak sabar nak tengok dyeorg .. Teaser dah keluar ... Siyes handsome kowt Woo Hyun .. Dengan style rambut dye , perghhh memang mengancam ! Haha .. Now , aku tengah tunggu teaser Sung Gyu pulak ... 

Actually semalam , mak sedara aku ada cakap , yang Infinite akan comeback dalam masa beberapa hari lagi . Aku dengan happynye pergi buka Youtube sebab nak cari teaser . And ternyata ada . Aku rasa nak menjerit bila tengok first teaser . Sung Jong sangat comel . Kalah aku ! Haha *joke .

Aku dah tengok style rambut terbaru Sung Gyu . Rambut warna hitam derrrr . Handsome !! Bagi aku larhhh . Tapi bagi mak su aku , dye cakap tak handsome ... Ta kisah pown . Hahah 

 Okayy , that's all .
 For Inspirite , let's support our beloved Infinite okay !


Thanks sudi baca . Follow oke . Leave your footprints

2 ulasan:

  1. tak sabar jugak nak tunggu dorg comeback nie....menjerit2 tgk teaser dorg ohh my god!!!semua dah len

    BalasPadam
  2. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join!

    BalasPadam

Assalamualaikum Readers

Tinggalkan komen anda yea .

Tapi ada beberapa RULES yang perlu dipatuhi sebelum komen

THE RULES :-
~No Harsh Word !
~Jangan letak link yang tak senonoh *amaran keras!
~Tinggalkan link blog korang

Oke , now you can comment :)

Yuyu Farha Copyright : All Right Reserved 2010-2012.Diary Gadis Remaja ! ♥ (All About Me)