Hello Dudes :) Welcome To My Blog . This Is My Blog . So , Please Follow The Rules Here . 1. Copycats Are Not Allowed Here . 2.No Harsh Words . 3. Behave Yourself. 4. Do Not Copy Any Sections In This Blog . Please Follow Me And Leave Your Footprints At My Shoutbox. REMEMBER ! Put You Blog's URL ! Not Email . And , I Will Follow You Back Then . That's All . TQ :)

Rabu, 3 Oktober 2012

Home » Kepenatan Di Petang Hari --' Hoho

Kepenatan Di Petang Hari --' Hoho

  

Alhamdulillah , sekarang ney buku-buku di bawah meja da settle . Tak perlu lar aku nak berangkut lagi . Siyes aku cakap , memang penat gila arh nak angkut buku-buku yang banyak tu . Rase malas nak angkut bawak balik . Tapi terpaksa lol ! . Kena angkut jugak . Sebabnya esok Blok F kena dikosongkan sebab budak-budak Form 3 a.k.a PMR candidates akan menjawab peperiksaan dekat blok F . Huh ! Penat kayy penat ! Dua hari berturut-turut kena angkut buku . Pagi semalam bawa balik sikit . Then petang tu mari pulak . Nak bawak balik sekaligus tak larat . Kalau ada orang tolong takper jugak kan ? Huhu . And kitorang terpaksa jawab exam akhir tahun dalam bilik APD . Then lepas habis exam , memang kitorang MERDEKA ar . But only for awhile . Coz next year we will face the PMR examination . Takut ! Huhu . 
 
 
 
 

Sekarang ni , aku rasa rajin pulak nak belajar .  Tak taw lar kenapa . Tapi , memang eksited ar nak belajar . Tak macam awal tahun , rasa malas nak belajar . I don't know why . Haha . Time nak habis sekolah baru nak eksaited . Pelik betol ! And time kat sekolah , adek-adek angkat azifa ajak kitorang berdua join dyeorang , hangout dekat bandar Kuantan . Malas rasa nak kuar pergi bandar . Maklumlah , mood nak study ada . Hewhew :P *koya*  Hmmm , nak pergi ke tak nak ek ? Entah lar . Huhu

Tadi pun , aku dah tahu , siapa yang menang untuk presentation ICT . Tapi aku tak dapat pun . Huk-3 *agak cdeyh* Hadiah untuk presentation tu hamper woooo ! Untunglah kan Azifa , Azwa , Wan and Syazwana dapat . Aku bukan satu geng dengan dyeorang . Geng aku , Husna , Nadia and Fathini . Tapi takper , aku dapat jugak rasa hamper tu . Petang tadi , aku lepak-lepak dengan dyeorang . Time  tu ,dyeorang nak bukak hamper . Apa lagi , tumpang sekaki arh . Hahaha . Tuah badan . :p Dapat jugak aku makan .

Arghh ! Ngantuknyer ~ Baju sekolah tak bergosok lagi . Malas ar nak gosok . Kan best if ada robot yang tolong gosokkan baju untuk kita . Hahaha :p *angan-angan yang mengarut*


Thanks sudi baca . Follow oke . Leave your footprints

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum Readers

Tinggalkan komen anda yea .

Tapi ada beberapa RULES yang perlu dipatuhi sebelum komen

THE RULES :-
~No Harsh Word !
~Jangan letak link yang tak senonoh *amaran keras!
~Tinggalkan link blog korang

Oke , now you can comment :)

Yuyu Farha Copyright : All Right Reserved 2010-2012.Diary Gadis Remaja ! ♥ (All About Me)